Specialiteter.

 Forretter:

Lakseroulade med marineret rejesalat  52,-
Sæsonnens fisketallerken 62,-
Urtefarseret laks i butterdej 52,-
Røget laks med spinattærte 62,-
Rødvinsdampet fisk på urtebund og purløgscreme 58,-
Scampi Frites 60,-
Fiskesuppe legeret 44,-


Stegeretter:

Spansk svinekam 90,-
Indbagt svinemørbrad 86,-
Flødestegt kalvefilet 114,-
Flødestegt kalvesteg 104,-
Kalvemørbrad i dijonsauce 128,-
Kalveculotte i rosmarinsauce 112,-
Oksefilet Provencale 118,-
Dyreryg Impala 144,-
Dyrekølle 106,-
Glaseret skinke med salat , tærte og flødekartofler 78,-
Stegt marineret hanebryst i porercremesauce 78,-
(Tilbehør efter sæson og eget ønske samt frit kartoffelvalg)


Desserter:

Desserttallerken 62,-
Nøddekurv med frugtcompot og vanilleparfait 54,-
Crepes Cuzettes 52,-
Chokoladekage med anismarinerede brombær os is 58,-
Dessertbord med 6 slags desserter 68,-
Fransk ostebord med frugttærter 52,-