PRISLISTE 1/ 8 2012

 

 

 

Supper:

Klar suppe med boller................................................... 38,-

Aspargessuppe.............................................................. 40,-

Champignonsuppe......................................................... 42.-

Creme Saint Germain.................................................... 42,-

Legeret fiskesuppe......................................................... 64,-

 

Forretter:

2 Tarteletter med høns i asparges ................................. 42,-

2 Tarteletter med rejer i asparges ................................. 44,-

Stjerneskud.................................................................... 60,-

Dampet og stegt fiskefilet med varm rejesauce.............. 64,-

Laks Belle Vue (hel lakseside med rejer og kaviar)....... 68,-

Fersk røget laks med flødestuved spinat........................ 72,-

Hønsesalat med bacon og flutes.................................... 49,-

Rejecocktail................................................................... 54,-

Pandekage Michelle...................................................... 56,-

Gravad Laks på surbrød............................................... 52,-

Skaldyrscocktail............................................................ 66,-

Parmakinke med flødestuved spinat.............................. 62,-

Røget kalkunbryst med flødestuved spinat.................... 62,-

Urtefarseret laks i butterdej........................................... 60,-

 

Stegeretter:

Høns og oksekød i peberrod......................................... 96,-

Oksekød i peberrod....................................................... 98,-

Svinekam med rødkål.................................................... 98-

Svinekam med gemyser................................................. 102,-

Svinekam Orientale....................................................... 106,-

Svinekam stegt som vildt................................................ 106,-

Sprængt svinekam med gemyser.................................... 108,-

Wienerschnitzel.............................................................. 108,-

Sognegryde.................................................................... 108,-

Hamburgerryg med  gemyse.......................................... 98,-

Andesteg med rødkål..................................................... 114.-

Sprængt and med gemyse.............................................. 114,-

Farseret kalkunbryst..................................................... 116,-

Sprængt kalkun med gemyse......................................... 116,-

Kalveryg stegt som vildt................................................. 124,-

Kalveryg med gemyse.................................................... 124,-

Kalvestege...................................................................... 116,-

Helstegt oksehøjreb....................................................... 148,-

Oksefilet Bearnaise ...................................................... 154,-

Indbagt oksemørbrad Wellington.................................. 164,-

Dyreryg.......................................................................... 180,-

Helstegt lammekølle Provencale.................................... 118,-

Oksesteg med gemyse.................................................... 116,-

 

Vi laver selvfølgelig lige det tilbehør til stegene som du ønsker.

 

Desserter:

Div. Fromager............................................................... 52,-

Fløderand med frugter.................................................. 52,-

Fløderand med is og frugter.......................................... 56,-

Fløderand med karamelsauce....................................... 56,-

Isrand med frugter........................................................ 58,-

½ Ananas med frisk frugtsalat og blød is...................... 68,-

Pære Belle Helene (Isrand m/ pærer og chokolade)..... 58,-

Rubinsteinerfromage..................................................... 58,-

Chokoladekurv med is og frugter.................................. 52,-

Fersken Melba (Isrand m/ fersken og hindbærpure).... 58,-

Nøddekurv med frugtpure og is.................................... 60.-

Festis(bryllupis-vugger)................................................. 66,-

Isrand Isabella på nøddebund og jorbær...................... 68,-

Kejserinderis.................................................................. 68,-

 

 

Natmad:

 

Frikadeller med kartoffelsalat....................................... 44,-

Varme kryddere med pålæg, ost og kaffe/the................ 48,-

Pølsebord med kaffe og the........................................... 60,-

Suppe med boller.......................................................... 38,-

Aspargessuppe.............................................................. 42,-

Grovboller med pålægsplanker..................................... 54,-

Forloren skildpadde med æg......................................... 80,-

Æggekage med bacon og grovbrød............................... 48,-

 

 

Kaffe:

Kaffe med småkager..................................................... 32,-

Kaffe eller the................................................................ 22,-

Kaffe med hjemmebagt kransekagekonfekt.................. 42,-

Kaffe, the og 3 snitter.................................................... 66,-

Kaffe, the og 2/2 boller med pålæg............................... 52,-

Kaffebord...................................................................... 88,-

( ½ bolle - kringle - lagkage - småkage - kaffe / the)

Drikkevarer:

Velkomstdrink............................................................... 28,-

Husets hvid- og rødvin 75 cl.......................................... 148,-

Dessertvin...................................................................... 26,-

Cognac og likør............................................................. 32,-

Øl.................................................................................. 22,-

Vand.............................................................................. 20,-

Div Spiritus................................................................... 26,-

Bitter og snaps............................................................... 24,-

 

Proppenge:

Proppenge ved eget vin.      pr couvert........................... 68,-

Smørrebrød:

Uspecificeret smørrebrød.............................................. 22,-/27,-

Luxus smørrebrød........................................................ 32,-

Snitter eller håndmad.................................................... 16,-

Sandwich....................................................................... 15,-