Juleanretning

(min 10couverter)

 

1/1 marineretsild med persillekartofler og remouladesauce

Ferskrøget laks og spinat indbagt i butterdej med dildsauce

Julekål med letsaltet flæsk og stegt medister

Stegt andebryst med rødkål

Brieost med frugtsalat og druer eller

Ris a la Mande med kirsebærsauce

 

 

Pr couvert..............138,‑Kr

 

 

 

 

Julebuffet (min 10 couverter)

 

Marineret sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade

Rejer med mayonnaise

Æbleflæsk med bacon

Ribbensteg med rødkål

Leverpostej med champignon og bacon

Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler

Julekål med letsaltet flæsk og pølse

Brieost med frugtsalat og druer

 

eller Ris a la Mande

Pr couvert.............188,-Kr.

 

 

Den gastronomiske julebuffet (min 10 couverter)

Lime marineret laks på rejesalatbund

Fisketimbale med spinatcreme

Røget okseculotte med broccolli souffle

Andebryst i appelsinsauce med rødkålssalat

Svampefyldt svinemørbradbeuf i flødecremesauce med farseret squach
Chokoladekage serveret med anismarinerede brombær

  eller

3 slags franske oste med friske frugter

 

Pr couvert..............228,-Kr

 

 

Brød og smør..............10,-Kr.

 

 

 

 

Sammensæt din egen juleanretning:

1.

Sild med carrysalat

20,-

2.

Kryddersild med kartoffelsalat

22,-

3.

Stegte sild i lage

16,-

4.

Fiskefilet med remoulade

20,-

5.

 Gravad laks med farindressing

28,-

6.

Røget laks med røræg og asparges

28,-

7.

Røget ål med røræg

38,-

8.

Indbagt laks med dildsauce

32,-

9.

Rejer med mayonaise

24,-

10.

Varm leverpostej med champignons og bacon

16,-

11.

Lun æbleflæsk med sprød bacon

16,-

12.

Sylte med rødbeder

16,-

13.

Mørbradbøf med champignon a la creme

32,-

14.

Kyllingebryst i porrersauce

28,-

15.

Andesteg med rødkål

32,-

16.

Ribbenssteg med rødkål

22,-

17.

Frikadeller med rødkål

24,-

18.

Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler

32,-

19.

Julekål med stegt medister, rødbeder og kanelsukker

32,-

20.

Saltet flæsk

12,-

21.

Skinketærte med salat

28,-

22.

Glaseret andebryst med rødkålssalat

42,-

23.

Brieost med druer og kiks

24,-

24.

Osteanretning med 3 slags ost, druer og kiks

32,-

25.

Ostelagkage

32,-

26.

Chokoladekage med anissyltet brombær

32,-

27.

Valnøddetærte med frisk frugt og flødeskum

32,-

28.

Frugtfad til osten

16,-

29.

Frugtsalat

16,-

30.

Ris a la Mande

30,-

31.

Brød og smør

10,-